Úriember revolverrel film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Úriember revolverrel című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Forest Tucker bűnöző volt, aki 70 éves korában hihetetlen körülmények között szökött meg a börtönből, majd egy olyan bankrablás sorozatot hajtott végre, amely ámulatba ejtette a lakosságot és zavarba a hatóságot. Tucker életének két kulcsfigurája: John Hunt, a nyomozó, aki üldözte és tisztelte, valamint szerelme, Jewel, aki bűnözői mivolta ellenére szerette a férfit.

Eredeti cím: The Old Man & the Gun
Kategória: Vígjáték Bűnügyi Dráma
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2018-09-27 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/429203
http://www.imdb.com/title/tt2837574

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 9.325
Produkciós irodák: Condé Nast Entertainment
Endgame Entertainment
Identity Films
Sailor Bear
Wildwood Enterprises

Ezek is érdekelhetnek
Szemtől szemben
Fosztogatók
Tökéletes bűnözők
Gengszterzsaruk
Szemfényvesztők
Nem vénnek való vidék
A belső ember
Nyomd, bébi, nyomd
Kánikulai délután
A csapda mélyénÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Úriember revolverrel című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával