Éjféli leszámolás film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Éjféli leszámolás című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Warren Stacy mániákus gyilkos. Brutális kegyetlenséggel végez azokkal a nőkkel, akik visszautasítják a szexuális közeledését. Két Los Angeles-i nyomozó, Leo Kessler és Paul McAnn nyomoz az ügyben. Nehéz dolguk van. Hiába jutnak el Stacyhez, a férfinak megdönthetetlen alibije van, és semmilyen bizonyíték nincs ellene. Kesslernek meggyőződése, hogy Stacy az embere. A társa ellenkezése dacára hamis bizonyítékokat gyárt annak érdekében, hogy elkaphassa. Stacy bosszúból lemészárolja Kessler lányának három barátnőjét. És most már Laurie élete a tét.

Eredeti cím: 10 to Midnight
Kategória: Bűnügyi Dráma Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1983-03-11 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/18587
http://www.imdb.com/title/tt0085121

Egyéb adat
Költségvetés: 4520000
Népszerűsége: 8.26
Produkciós irodák: Y & M Productions
Cannon Group
Golan-Globus Productions
City Film


Ezek is érdekelhetnek
Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú
A halál jele
Piszkos Harry
Brooklyn mélyén
Beverly Hills-i zsaru 2.
Gyilkosság online
WΔZ
A halál napja
Holtbiztos tipp
A szerelem tengereÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Éjféli leszámolás című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával