Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A lázadók egy csoportját azzal bízzák meg, hogy lopják el a Birodalom készülő szuper fegyverének, a Halálcsillagnak a tervrajzát.

Eredeti cím: Rogue One: A Star Wars Story
Kategória: Dráma Akció Sci-Fi Háborús
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2016-12-14 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/330459
http://www.imdb.com/title/tt3748528

Egyéb adat
Költségvetés: 200000000
Népszerűsége: 17.262727
Produkciós irodák: Lucasfilm
Walt Disney Studios Motion Pictures
Allison Shearmur Productions
Black Hangar Studios


Ezek is érdekelhetnek

Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2017

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával