Zöld Lámpás: Smaragd Lovagok film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Zöld Lámpás: Smaragd Lovagok című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A DC Universe új egész estés rajzfilmje, amely olyan elismert írók tollából született, mint Geoff Johns, Alan Burnett és Dave Gibbons, a Zöld Lámpás-univerzum gazdag mitológiáját tárja elénk hat egymáshoz kapcsolódó történetben. Miközben a Föld Zöld Lámpása, Hal Jordan, Kilowog, Sinestro és a Zöld Lámpás-hadsereg más tagjai az Univerzum Őrzőinek régi ellenségével, Kronával való összecsapást várják, felidézik legnagyobb kalandjaikat az újonc Arisiának ? kezdve az első Lámpás történetétől a vészjósló eseményekig, amelyek a sereg legsötétebb éjszakájához vezettek!

Eredeti cím: Green Lantern: Emerald Knights
Kategória: Akció Kaland Animációs Sci-Fi Dráma
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2011-04-09 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/65291
http://www.imdb.com/title/tt1683043

Egyéb adat
Költségvetés: 3500000
Népszerűsége: 24.025
Produkciós irodák: DC Comics
Warner Bros. Animation
Warner Premiere
DC Entertainment


Ezek is érdekelhetnek
Az Igazság ligája: Két földi válság
A Csodanő
Marvel Kapitány
Superman - Ítéletnap
Wonder Woman
Batman: A kezdet kezdete
Superman visszatér
A Zöld Lámpás: A kezdet
Zöld Lámpás
Batman: Gyilkos tréfaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Zöld Lámpás: Smaragd Lovagok című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával