Zack Snyder: Az Igazság Ligája film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Zack Snyder: Az Igazság Ligája című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Hogy Superman végső áldozata ne legyen hiábavaló, Bruce Wayne és Diana összefog, és verbuválnak egy metahumán csapatot, hogy elhárítsák a világot fenyegető katasztrófát. A feladat nehezebbnek bizonyul, mint ahogy azt Bruce elképzelte, mivel az újoncoknak meg kell küzdeniük saját démonjaikkal, hogy ütőképes lehessen a világ különlegesebb hőseiből verbuvált liga. A kérdés már csak az, hogy Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és Flash alkotta csapatnak lesz-e elég ideje megmenteni a bolygót.

Eredeti cím: Zack Snyder's Justice League
Kategória: Akció Kaland Fantasy Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2021-03-18 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/791373
http://www.imdb.com/title/tt12361974

Egyéb adat
Költségvetés: 70000000
Népszerűsége: 2996.489
Produkciós irodák: Warner Bros. Pictures
The Stone Quarry
Atlas Entertainment
DC Entertainment
Access Entertainment

Ezek is érdekelhetnek
Fantasztikus Négyes
X-Men: Apokalipszis
Penge 2.
Hulk
Tini Titánok: A Júdás szerződés
Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja
Superman
Superman 3.
Superman 2.
Batman fiaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Zack Snyder: Az Igazság Ligája című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával