X-Men: Apokalipszis film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A X-Men: Apokalipszis című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
X professzor, Magneto és Mistique még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást. Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a '80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni. X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.

Eredeti cím: X-Men: Apocalypse
Kategória: Akció Kaland Sci-Fi Fantasy
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2016-05-18 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/246655
http://www.imdb.com/title/tt3385516

Egyéb adat
Költségvetés: 178000000
Népszerűsége: 62.073
Produkciós irodák: The Donners' Company
Marvel Entertainment
Bad Hat Harry Productions
TSG Entertainment
20th Century Fox

Ezek is érdekelhetnek
Deadpool 2.
X-Men: Sötét Főnix
Az új mutánsok
The Flash
Fantasztikus Négyes
Fantasztikus Négyes
Logan - Farkas
Az Igazság Ligája
Penge 2.
Wonder WomanÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) X-Men: Apokalipszis című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával