Wonder Woman 1984 film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Wonder Woman 1984 című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Hidegháború. Az ezerkilencszázhetvenes-nyolcvanas évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman sem maradhat tétlen: igazságérzete a régi, ereje nagyobb, mint valaha, úgy érzi, tennie kell valamit azért, hogy a világ kevésbé veszélyes hely legyen.

Eredeti cím: Wonder Woman 1984
Kategória: Fantasy Akció Kaland
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-12-16 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/464052
http://www.imdb.com/title/tt7126948

Egyéb adat
Költségvetés: 200000000
Népszerűsége: 1076.883
Produkciós irodák: DC Entertainment
Warner Bros. Pictures
The Stone Quarry
DC Films
Atlas Entertainment

Ezek is érdekelhetnek
Fantasztikus Négyes
X-Men: Apokalipszis
Penge
Penge 2.
Hulk
Superman
Superman 3.
Superman 2.
A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó
Superman visszatérÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Wonder Woman 1984 című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával