Wonder Woman film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Wonder Woman című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana, az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai. Míg meg nem látta az első férfit. Egy pilóta lezuhan a parton, és óriási háborúról beszél a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy ő véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba. Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére... és megsejti, hogy mi a végzete...

Eredeti cím: Wonder Woman
Kategória: Akció Kaland Fantasy
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2017-05-30 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/297762
http://www.imdb.com/title/tt0451279

Egyéb adat
Költségvetés: 149000000
Népszerűsége: 79.082
Produkciós irodák: DC Comics
DC Entertainment
Warner Bros. Pictures
DC Films
Dune Entertainment

Ezek is érdekelhetnek
Az Igazság ligája: Két földi válság
A Csodanő
Marvel Kapitány
A hihetetlen család
Zöld Lámpás: Smaragd Lovagok
X-Men: Apokalipszis
Penge
Fekete Özvegy
Batman: A kezdet kezdete
Superman - ÍtéletnapÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Wonder Woman című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával