Warcraft: A kezdetek film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Warcraft: A kezdetek című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.

Eredeti cím: Warcraft
Kategória: Akció Kaland Fantasy
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2016-05-25 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/68735
http://www.imdb.com/title/tt0803096

Egyéb adat
Költségvetés: 160000000
Népszerűsége: 40.485
Produkciós irodák: Legendary Pictures
Universal Pictures
Atlas Entertainment
Blizzard Entertainment
Tencent Pictures

Ezek is érdekelhetnek
Doctor Strange
Shazam!
Dragon Quest: A te történeted
Supergirl
Az Újvilág Bosszúangyalai
A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó
Iron Man & Captain America: Heroes United
Deadpool 2.
A Hangya és a Darázs
A HangyaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Warcraft: A kezdetek című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával