Vörös szikla film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Vörös szikla című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A harmadik század elején a gyengekezű Han császárt meggyőzi az agyafúrt tanácsosa, Cao Cao, hogy az egyetlen módja Kína egyesítésének, ha hadat üzennek a nyugati Xu és a keleti Wu királyságnak. Cao Cao vezetésével hatalmas sereg indul Wu meghódítására. Wu uralkodója, Sun Quan szövetségre lép a rivális hadúrral, Liu Beivel, hogy együtt vegyék fel a harcot az ellenséggel. A kezdeti összecsapásokat követően a Wu sereg vezére, Zhou Yu rájön az ellenség gyenge pontjára. Egyetlen esélye, hogy a tengeren kényszeríti őket harcra. A döntő ütközetre a Vörös Sziklánál kerül sor.

Eredeti cím: 赤壁
Kategória: Akció Kaland Dráma Háborús
Eredeti nyelv: zh

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2008-07-10 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/12289
http://www.imdb.com/title/tt0425637

Egyéb adat
Költségvetés: 80341000
Népszerűsége: 13.485
Produkciós irodák: Metropolitan Filmexport
Lion Rock Productions
ShowboxEzek is érdekelhetnek
Kung Fu Panda 3.
A Shaolin 36 próbatétele
Shaolin
Tigris és sárkány
Mulan
A repülő tőrök klánja
Kung Fu Panda
Kínai történet 2.
Rendőrsztori 3.
A sárkány közbelépÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Vörös szikla című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával