Volt egyszer egy Hollywood film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Volt egyszer egy Hollywood című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész és jó barátja, kaszkadőre együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is….

Eredeti cím: Once Upon a Time... in Hollywood
Kategória: Dráma Vígjáték
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2019-07-25 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/466272
http://www.imdb.com/title/tt7131622

Egyéb adat
Költségvetés: 95000000
Népszerűsége: 60.844
Produkciós irodák: Heyday Films
Columbia Pictures
Ezek is érdekelhetnek
A Zodiákus
Bosszúból
A visszatérő
R.I.P.D. - Szellemzsaruk
A megtisztulás éjszakája: Anarchia
Hideg nyomon
Brooklyn mélyén
A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet
Hotel Ruanda
Éjféli leszámolásÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Volt egyszer egy Hollywood című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2019

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával