Karácsonyi visszavágó film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Karácsonyi visszavágó című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Franco 17 éve hordja magában egy pókerjátszma emlékét. 17 éve várja öntudatlanul a visszavágót, bár valójában semmit nem tesz azért, hogy ez bekövetkezzen. Aztán karácsony előtt néhány nappal nyugtalanító hírt kap: régi bartája, Gabriele halálos beteg. Franco visszautazik rég nem látott szülővárosába és a múlt árnyai tüstént megelevenednek.

Eredeti cím: La rivincita di Natale
Kategória: Vígjáték Dráma
Eredeti nyelv: it

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2004-01-30 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/45990
http://www.imdb.com/title/tt0403452

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 4.296
Produkciós irodák:

Ezek is érdekelhetnek

Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Karácsonyi visszavágó című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával