Visszafordíthatatlan film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Visszafordíthatatlan című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A film egy fél nap története, melyben Marcus (Vincent Cassel), Alex (Monica Bellucci) és barátjuk, Pierre (Albert Dupontel) buliba indulnak. Marcus és Alex összevesznek, a lány egyedül indul haza, az aluljáróban megerőszakolják és megverik. Marcus, amint megtudja, mi történt, nem tehet mást: bosszút áll. Elindul hát a párizsi éjszakába Pierre-rel, hogy megtalálja a tettest.

Eredeti cím: Irréversible
Kategória: Dráma Thriller Bűnügyi Rejtély
Eredeti nyelv: fr

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2002-05-22 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/979
http://www.imdb.com/title/tt0290673

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 22.036
Produkciós irodák: Wild Bunch
Eskwad
StudioCanal
Les Cinémas de la Zone
Nord-Ouest Productions

Ezek is érdekelhetnek
A halál napja
A gyilkosok is a mennyországba mennek
Döntő pillanat
Brooklyn mélyén
Visszavágó
Sebzett csalogány
Shaft
A védelmező 2.
Hideg nyomon
A fiúk nem sírnakÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Visszafordíthatatlan című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával