Vissza a jelenbe! film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Vissza a jelenbe! című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Victor, a nagy nőcsábász, munkanélküli színész kétségbeesetten próbálja visszanyerni régi kedvese, Sylvia szerelmét. Ám a lánynak esze ágában sincs kibékülni vele, s egyébként is hamarosan férjhez megy Dave Summers-hez. Váratlanul két spanyol takarítóval találkozik, akik az időt titokzatos módon visszaforgatják, így teremtve új esélyt Victornak. Mindennek ellenére Dave és Sylvia újra találkozik egymással. Ezúttal Alisonnak, Sylvia legjobb barátnőjének köszönhetik szerelmüket. Victor nehezen viseli a veszteséget, de találkozik a szépséges Louise-zal. Vajon ő az igazi Victor számára vagy ez csak a sors újabb játéka?

Eredeti cím: The Man with Rain in His Shoes
Kategória: Vígjáték Dráma Romantikus
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1998-11-27 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/55912
http://www.imdb.com/title/tt0138590

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 4.598
Produkciós irodák: HandMade Films
CLT
EscimaEzek is érdekelhetnek
A fiúk nem sírnak
Barátság extrákkal
Itt a vége
Francia nyár
Aranyoskám
A dilemma
Vanília égbolt
A halál napja
Scooby-Doo! and the Curse of the 13th Ghost
A szerelem markábanÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Vissza a jelenbe! című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával