Vissza a jelenbe 2 film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Vissza a jelenbe 2 című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A kultikussá vált film folytatásában Lou hamarosan mint az internet atyja lesz népszerű, ám egy ismeretlen merénylő lelövi. Nick és Jacob elhatározzák, hogy időgépet építenek. Ezzel akarnak visszamenni a múltba, hogy megelőzzék a mrényletet, és ezáltal megmentsék barátjukat. A számításokba azonban hiba csúszik, és véletlenül a jövőben kötnek ki Adam Jr.-ral. A kis sapatnak így először a jövőt kell megváltoztatnia, hogy megmentsék a múltat, ami valójában a csapat cseppet sem egyszerű jelene.

Eredeti cím: Hot Tub Time Machine 2
Kategória: Vígjáték
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2015-02-20 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/243938
http://www.imdb.com/title/tt2637294

Egyéb adat
Költségvetés: 14000000
Népszerűsége: 15.87
Produkciós irodák: United Artists
Paramount
Metro-Goldwyn-MayerEzek is érdekelhetnek
Vissza a jelenbe
A Robinson család titka
Mr. Peabody és Sherman kalandjai
Időhurok
Deadpool 2.
Men in Black - Sötét zsaruk 3.
Az időutazó felesége
Looper - A jövő gyilkosa
Az Almanach projekt
Az időgépÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Vissza a jelenbe 2 című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2018

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával