Vidéki ballada az amerikai álomról film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Vidéki ballada az amerikai álomról című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
J.D. Vance (Gabriel Basso), az Ohio állam déli részéről származó egykori tengerészgyalogos jogot tanul a Yale Egyetemen, és közel áll álmai munkájához, amikor egy családi válság haza szólítja szülővárosába, a helyre, amelyet minden erejével próbált elfelejteni. J.D.-nek szembe kell néznie azokkal az összetett problémákkal, amelyeket munkásosztálybeli családja jelent számára, például az édesanyjához, Bevhez (Amy Adams) fűződő változékony kapcsolatával. Miközben felszínre törnek emlékei a nagymamájáról (Glenn Close), a talpraesett és éles eszű nőről, aki felnevelte őt, J.D. megtanulja elfogadni, hogy családja kitörölhetetlen nyomot hagyott saját életútján.

Eredeti cím: Hillbilly Elegy
Kategória: Dráma
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-11-11 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/592984
http://www.imdb.com/title/tt6772802

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 14.109
Produkciós irodák: Imagine Entertainment

Ezek is érdekelhetnek
A Million Little Pieces
Csodálatos fiú
Trainspotting
T2 Trainspotting
Cherry: Az elveszett ártatlanság
Bármi áron
A kíméletlen
Jojo Nyuszi
Beszélnünk kell Kevinről
Egy különc srác feljegyzéseiÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Vidéki ballada az amerikai álomról című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával