Vérszomjas szörnyecskék 2. film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Vérszomjas szörnyecskék 2. című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A szörnyecskék közül egy valahogy belekerül egy toxikus hulladékot tartalmazó hordóba, s a méregnek köszönhetően gonosszá és vérszomjassá válik, ráadásul szaporodni kezd. Az apró kis gonoszságok kiszabadulnak a hordóból, s mikor az emberek megpróbálják megállítani őket, elszabadul a pokol. Amikor egy fiatalokkal teli szórakoztató központ válik a vérszomjas bestiák célpontjává, úgy tűnik, hogy senki sem tudja már megfékezni őket.

Eredeti cím: Ghoulies II
Kategória: Vígjáték Horror
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1987-09-22 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/28605
http://www.imdb.com/title/tt0093091

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 10.245
Produkciós irodák: Taryn Productions Inc.
Empire Pictures
Ezek is érdekelhetnek

Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Vérszomjas szörnyecskék 2. című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával