D a vámpírvadász - Vérszomj film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A D a vámpírvadász - Vérszomj című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Meier Link, a vámpír elrabolja Charlotte-ot, a nagyhatalmú, gazdag földesúr ifjú leányát. Az apa felbéri D-t, a titokzatos vámpírvadászt, hogy hozza vissza a lányát- vagy ölje meg, ha már túl késő… Majd közli vele, hogy egy másik, emberekből álló vadászcsapatot is a vámpír után küldött. Kegyetlen verseny indul a vérdíjért és a trófeáért, melyben Charlotte maguknak a halandóknak sem lesz több, mint beszélő kulcs a megígért összeghez: élve, vagy halva.

Eredeti cím: 吸血鬼ハンターD ブラッドラスト
Kategória: Akció Kaland Animációs Fantasy Horror
Eredeti nyelv: ja

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2000-08-25 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/15999
http://www.imdb.com/title/tt0216651

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 18.354
Produkciós irodák: Madhouse

Ezek is érdekelhetnek
Az ismeretlen Drakula
Van Helsing
A pap - Háború a vámpírok ellen
Penge - Szentháromság
Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak
Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció
Drakula 2000
Drakula halott és élvezi
Drakula
Nosferatu, az éjszaka fantomjaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) D a vámpírvadász - Vérszomj című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával