Válogatott gyilkosok film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Válogatott gyilkosok című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A megtörtént eseményeken alapuló Válogatott gyilkosok című akciódús thriller középpontjában a már visszavonult brit különleges ügynök, Danny Bryce áll. Akarata ellenére azonban vissza kell térnie hivatásához, hogy megmentse egykori mentorát, Huntert. Ahhoz, hogy kiszabadítsa Huntert egy szinte lehetetlen küldetést kell teljesítenie: meg kell ölnie három profi orgyilkost, mindezt Spike, egy aljas ügynök vezényletével. Egy felettébb izgalmas, az egész földkerekséget - Ausztráliát, Párizst, Londont és a Közel-Keletet is - körbeölelő hajsza veszi kezdetét!

Eredeti cím: Killer Elite
Kategória: Akció Kaland Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2011-09-23 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/49021
http://www.imdb.com/title/tt1448755

Egyéb adat
Költségvetés: 66000000
Népszerűsége: 18.842
Produkciós irodák: Open Road Films
Current Entertainment
Omnilab Media
Ambience Entertainment
International Traders

Ezek is érdekelhetnek
Rideg világ
Nem vénnek való vidék
Az idegen
A visszatérő
A megtisztulás éjszakája: Anarchia
A láthatatlan ember
22 lövés
A gyávaság tollai
Shaft
Halálos ítéletÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Válogatott gyilkosok című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával