Vaiana film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Vaiana című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Háromezer évvel ezelőtt a világ legjobb tengerészei keresztülhajóztak a Csendes-óceánon, és felfedezték Óceánia számos szigetét. Azonban ezután ezer évig nem utaztak ismét, és senki sem tudja, miért. A Walt Disney Animation Studios legújabb animációs alkotása a Vaiana című film, amelynek főszereplője egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során Vaiana találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését és felfedezi azt, amit a legjobban keresett: saját magát.

Eredeti cím: Moana
Kategória: Kaland Vígjáték Családi Animációs
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2016-11-23 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/277834
http://www.imdb.com/title/tt3521164

Egyéb adat
Költségvetés: 150000000
Népszerűsége: 9.609393
Produkciós irodák: Walt Disney Pictures
Walt Disney Animation Studios
Ezek is érdekelhetnek
Végtelen történet
Percy Jackson: Szörnyek tengere
Håkon Håkonsen
Jégvarázs
Spongyabob - A mozifilm
A tenger szívében
A mélység titka
A Szépség és a Szörnyeteg
Vadregény
SpongyaBob: Ki a vízből!Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Vaiana című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2018

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával