Dumaszínház: Ősök és utódok film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Dumaszínház: Ősök és utódok című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Egy ember kiáll sok ember elé és kibeszéli magából örömeit, bánatait. Mi ez, ha nem terápia? De. Az. Kovács András Péter gátlásokat olt, könnyeket fakaszt, megkönnyebbül és felszabadít. Mindezt a családdal kapcsolatos élmények és problémák bűvkörében teszi. A tét nem kicsi. Egy ember élete egy emberéleten át. A születéstől a végső búcsúig. A sokat hallott mondatok, amiket gyerekként gyűlölünk, szülőként használunk, nagyszülőként bírálunk. „Amíg az én kenyeremet eszed...”, „Bezzeg az én koromban...”, „Nem akarok beleszólni, de...”, „Ezzel nálam semmit nem érsz el...”. Emberi játszmák a családban gyerekként és felnőttként egy humorista szemével nézve, aki gyerek, férj, apa és rokon. Pereputty, avagy érzelmi hullámvasút a családi körben.

Eredeti cím: Dumaszínház: Ősök és utódok
Kategória: Vígjáték
Eredeti nyelv: hu

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2015-12-02 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/378638
http://www.imdb.com/title/

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 0.6
Produkciós irodák: Dumaszínház

Ezek is érdekelhetnek
Rögtönzött szerelem
Ki nevet a végén
Franco Escamilla: Por La Anécdota
Bill Maher: "... But I'm Not Wrong"
Dave Chappelle: The Age of Spin
Ali Wong: Baby Cobra
Rose Matafeo: Horndog
Stan és Pan
Az élet értelme
Padre no hay más que unoÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Dumaszínház: Ősök és utódok című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával