Utazók film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Utazók című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Csodálatos a jövő. Az Avalon nevű űrhajó 5259 utassal a fedélzetén 120 éven át siklik elegánsan távoli célja felé, ahol az érkezők majd új életet kezdhetnek. Addig pedig a vele utazók biztonságosan lefagyasztva alusszák kiro-álmukat, és új otthonukban frissen, fiatalon ébredhetnek fel. Elvileg. A programba hiba csúszik, kiolvaszt két hibernációs ágyat, és két embert felébreszt. Jim (Chris Pratt) és Aurora (Jennifer Lawrence) maga sem tudja, miért és hogyan, egy hatalmas, néma űrhajó fedélzetén találja magát - és még 90 év van hátra, míg elérik úti céljukat. Olyanok, mint két hajótörött, a lakatlan szigeten. De segítségben nem is reménykedhetnek. Saját erejükből próbálják megoldani a helyzetet, ám egyre újabb nehézségekbe és rejtélyekbe ütköznek. Ha életben akarnak maradni, meg kell érteniük, mi történt velük.

Eredeti cím: Passengers
Kategória: Kaland Dráma Romantikus Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2016-12-21 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/274870
http://www.imdb.com/title/tt1355644

Egyéb adat
Költségvetés: 110000000
Népszerűsége: 16.29522
Produkciós irodák: Columbia Pictures
Village Roadshow Pictures
Original Film
Company Films
Start Motion Pictures

Ezek is érdekelhetnek
A galaxis őrzői
Csillagok között
Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet
Mentőexpedíció
La chiave
American Honey
Les nuits brûlantes de Linda
A nyolcadik utas a Halál
A szerető
Den sommeren jeg fylte 15Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Utazók című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2017

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával