Upgrade - Javított verzió film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Upgrade - Javított verzió című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Egy férfi feleségét meggyilkolják egy rablás során, míg ő deréktól lefelé lebénul. Egy új, kísérleti technológiának köszönhetően mesterséges intelligenciával ellátott implantátumot kap, mely lehetővé teszi, hogy újra a saját lábára álljon. Ez azonban még korántsem minden! A férfi új képességeinek birtokában kegyetlen és véres bosszú-hadjáratra indul.

Eredeti cím: Upgrade
Kategória: Akció Thriller Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2018-06-01 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/500664
http://www.imdb.com/title/tt6499752

Egyéb adat
Költségvetés: 5000000
Népszerűsége: 27.178
Produkciós irodák: Goalpost Pictures
Automatik Entertainment
Blumhouse Productions
Nervous Tick
Film Victoria

Ezek is érdekelhetnek
A pusztító
A halál napja
Cyborg 2 - Üvegárnyék
Robotzsaru
Én, a robot
Mark 13
Ghost in the Shell - Páncélba zárt szellem 2.0
Robotzsaru 3
Szárnyas fejvadász 2049
Páncélba zárt szellemÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Upgrade - Javított verzió című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával