Underworld: Vérözön film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Underworld: Vérözön című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A vámpírok és vérfarkasok háborúja talán sosem ér véget. De hozhat még néhány váratlan fordulatot. Selene egyszerre próbálja túlélni a lycan klánok brutális támadásait és az őt eláruló vámpírok ostromát. Kevesen állnak az ő oldalán, de azt a néhány férfit most arról próbálja meggyőzni, hogy békét kell teremteniük – még akkor is, ha nem értenek semmi máshoz, mint a háborúhoz, és akkor is, ha az csak egy módon születhet meg: a végső, legnagyobb áldozat kell hozzá.

Eredeti cím: Underworld: Blood Wars
Kategória: Akció Fantasy Horror Dráma
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2016-11-28 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/346672
http://www.imdb.com/title/tt3717252

Egyéb adat
Költségvetés: 35000000
Népszerűsége: 16.147768
Produkciós irodák: Lakeshore Entertainment
Screen Gems
Sketch FilmsEzek is érdekelhetnek
Underworld: A vérfarkasok lázadása
Kill Bill
Kung Fu Panda 3
Alkonyat: Újhold
Alkonyat: Napfogyatkozás
Alkonyat
Underworld
Underworld: Evolúció
Mythica: Sötét erő
Underworld: Az ébredésÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Underworld: Vérözön című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2018

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával