Terminator: Sötét végzet film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Terminator: Sötét végzet című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Évtizedek teltek el azóta, hogy Sarah Connor megakadályozta az ítélet napját, ezzel megváltoztatva a jövőt és az emberiség végzetét. Dani Ramos, öccsével és apjával él Mexikóvárosban, amikor egy új Terminátor –a Rev-9– érkezik a jövőből, hogy levadássza őt. A túlélés érdekében Dani, Grace -aki egy szuperkatona a jövőből-, és a harcedzett Sarah Connor szövetségre lép. Miközben a Rev-9 kíméletlenül pusztít, a három nő egy T-800-as modellhez fordul, mert ő lehet az utolsó esélyük.

Eredeti cím: Terminator: Dark Fate
Kategória: Akció Kaland Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2019-10-23 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/290859
http://www.imdb.com/title/tt6450804

Egyéb adat
Költségvetés: 185000000
Népszerűsége: 285.244
Produkciós irodák: Lightstorm Entertainment
Skydance Media
20th Century Fox
Paramount
Tencent Pictures

Ezek is érdekelhetnek
Upgrade - Javított verzió
A pusztító
Terminátor - Genisys
Cyborg 2 - Üvegárnyék
Ghost in the Shell - Páncélba zárt szellem 2.0
Szárnyas fejvadász 2049
Páncélba zárt szellem
The Matrix Resurrections
Terminátor - A halálosztó
Mátrix - ForradalmakÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Terminator: Sötét végzet című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával