Találmány film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Találmány című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Éjt nappallá téve dolgozik a négy vállalkozó jó barát a külvárosi garázsban. Fáradtságos munkájuk gyümölcse egy egyedülálló szerkezet, a hibaellenőrző készülék. A találmány azonban kihatással van kapcsolatukra. Közülük ketten ugyanis rájönnek, hogy olyan berendezés birtokába jutottak, amellyel befolyásolni lehet a tér-idő folytonosságot. Mivel a gép túl értékesnek tűnik ahhoz, hogy eladják, elhatározzák, hogy maguk húznak hasznot belőle. A sok pénz és remélt érzelmi előnyök reményében megpróbálják manipulálni az időt.

Eredeti cím: Primer
Kategória: Sci-Fi Dráma Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2004-10-08 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/14337
http://www.imdb.com/title/tt0390384

Egyéb adat
Költségvetés: 7000
Népszerűsége: 48.124
Produkciós irodák: Shane Carruth

Ezek is érdekelhetnek
Időhurok
Mr. Peabody és Sherman kalandjai
Men in Black - Sötét zsaruk 3.
Az Almanach projekt
Bosszúállók: Végjáték
Vissza a jelenbe
Az Időgép
Zafírkék
Vissza a jelenbe 2
A Robinson család titkaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Találmány című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával