Szenilla nyomában film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Szenilla nyomában című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Az aranyhal-memóriájú kék halacska elindul, hogy válaszokat találjon a múltjával kapcsolatos kérdésekre. Kicsoda ő? Kik a szülei? Miért nem emlékszik semmire? És vajon hol tanult meg ámbrásul? Útja során barátai Marlin és Némó is elkísérik.

Eredeti cím: Finding Dory
Kategória: Kaland Animációs Vígjáték Családi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2016-06-16 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/127380
http://www.imdb.com/title/tt2277860

Egyéb adat
Költségvetés: 200000000
Népszerűsége: 30.868
Produkciós irodák: Pixar

Ezek is érdekelhetnek
Verdák
Némó nyomában
Cápamese
Agymanók
Szörny Egyetem
A hihetetlen család 2.
A fantasztikus Róka úr
Karácsonyi lidércnyomás
Merida, a bátor
Fel!Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Szenilla nyomában című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával