Az igazi Superman visszatér film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Az igazi Superman visszatér című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A 2018-as, Superman halála című animációs film folytatása. A legfőbb védelmezője nélkül maradt Metropolisban négy új igazságosztó tűnik fel, akik az elesett hőshöz hasonlóan néznek ki, úgy öltöznek, vagy éppen úgy viselkednek, és utódjának, esetleg magának az újjászületett Supermannek vallják magukat. John Henry Irons egy páncélöltözetben készül rendet rakni az utcákon, felvéve az Acélember nevet; az elhunyt hős felelőtlen, vad, tinédzser klónja a Superman nevet használva válik híressé egy tévétársaság segítségével; emellett az igazi Acélemberként pózol még egy bűnt halállal megtorló, rejtélyes és sötét imposztor, illetve egy kryptoni technológiával felturbózott, félig kiborg lény is. Egyiküknek azonban gonosz szándékai vannak, és amikor a valódi Superman, jócskán legyengülve visszatér, össze kell fognia a maradék hárommal, hogy közös erővel győzzék le az új (?) ellenséget.

Eredeti cím: Reign of the Supermen
Kategória: Animációs Akció Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2019-01-13 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/487672
http://www.imdb.com/title/tt7167686

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 20.955
Produkciós irodák: DC Entertainment
Warner Bros. Pictures
DC ComicsEzek is érdekelhetnek
A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó
Fantasztikus Négyes
Penge
Penge 2.
Hulk
Superman
Superman 3.
Superman 2.
Superman visszatér
Marvel KapitányÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Az igazi Superman visszatér című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával