Superman - Ítéletnap film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Superman - Ítéletnap című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Mikor a Lexcorp véletlenül kiengedi földalatti börtönéből egy gyilkológépet, Superman felkészül élete legnagyobb küzdelmére... amely egyben az utolsó is lesz. Halálát az egész világ gyászolja; az emberek érzik, hogy többé már nem lehetnek biztonságban. Superman ellenségei örömünnepet ülnek, kivéve Lex Luthort, aki a maga tébolyult módján siratja meg az Acélembert-t: fondorlatos tervével olyan hátborzongató események láncolatát indítja el, melyek még őt magát is váratlanul érik.

Eredeti cím: Superman: Doomsday
Kategória: Akció Animációs Sci-Fi Családi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2007-09-18 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/13640
http://www.imdb.com/title/tt0934706

Egyéb adat
Költségvetés: 3500000
Népszerűsége: 82.999
Produkciós irodák: DC Comics
DC Entertainment
Ezek is érdekelhetnek
Zöld Lámpás: Smaragd Lovagok
A Csodanő
Az Igazság ligája: Két földi válság
Superman
Superman 3.
Superman 2.
Superman visszatér
Fantasztikus Négyes
Marvel Kapitány
Batman: A kezdet kezdeteÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Superman - Ítéletnap című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával