Súlyos testi sértés film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Súlyos testi sértés című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A film története szerint egy végzetes vírus szabadul el egy cég jogi osztályán éppen azon a napon, amikor Derek Saunders-t egy félreértés miatt jogtalanul kirúgják. A vírus hatására fertőzöttek erőszakossá válnak. Hősünk a karanténná nyilvánított épületben ragad, ahol meg kell küzdenie a fertőzöttek hadával.

Eredeti cím: Mayhem
Kategória: Akció Vígjáték Horror
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2017-03-13 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/429733
http://www.imdb.com/title/tt4348012

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 17.001
Produkciós irodák: Circle of Confusion
Royal Viking Entertainment
Ezek is érdekelhetnek
Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú
WΔZ
Piszkos Harry
Pokolsztráda
22 lövés
Jack Reacher
Holtbiztos tipp
Shaft
Néma bosszú
Tripla kilencesÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Súlyos testi sértés című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával