Suicide Squad - Öngyilkos osztag film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Suicide Squad - Öngyilkos osztag című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg. A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat. A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok… mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.

Eredeti cím: Suicide Squad
Kategória: Akció Kaland Bűnügyi Fantasy Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2016-08-02 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/297761
http://www.imdb.com/title/tt1386697

Egyéb adat
Költségvetés: 176000000
Népszerűsége: 14.795803
Produkciós irodák: Atlas Entertainment
DC Comics
DC Entertainment
Dune Entertainment
Warner Bros. Pictures

Ezek is érdekelhetnek
Batman: Kezdődik
A sötét lovag
Az Igazság Ligája
Superman
Superman visszatér
Superman 2.
Superman - Ítéletnap
Superman 3.
A sötét lovag: Felemelkedés
Az acélemberÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Suicide Squad - Öngyilkos osztag című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2018

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával