Street Fighter - Harc a végsőkig film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Street Fighter - Harc a végsőkig című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Sadalu, Délkelet-Ázsia, 1995. A véres polgárháború hetedik hónapjában az egyeduralomra törő Bison tábornok túszul ejti az ENSZ segélyszervezetének munkatársait. A foglyoknak egyetlen esélye van, hogy elkerüljék a kínhalált: William F. Guile. Az ő feladata felkutatni és megmenteni őket. Guile és társa, az angol titkosszolgálat ügynöke nekivág, hogy szembeszálljon az őrült diktátorral. Bejutnak a titkos erődbe, tervük már sikerülni látszik, amikor megjelenik Chun-Li, akit eddig mindenki egyszerű újságírónak hitt, és kiderül, ő is sokkal többet akar, mint híreket... Megkezdődik a végső leszámolás - hőseink élete vagy halála a szabad világ sorsát is örökre eldöntheti.

Eredeti cím: Street Fighter
Kategória: Akció Kaland Thriller Dráma Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1994-12-23 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/11667
http://www.imdb.com/title/tt0111301

Egyéb adat
Költségvetés: 35000000
Népszerűsége: 13.285
Produkciós irodák: CAPCOM
Universal Pictures
Ezek is érdekelhetnek
Tigris és sárkány
Hős
Tigris és sárkány 2: A végzet kardja
Úszó erőd
Mátrix - Újratöltve
Mátrix - Forradalmak
Doom
DOA - Élve vagy halva
Kung Fu Panda
Kung Fu Panda 3.Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Street Fighter - Harc a végsőkig című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával