Star Wars II. rész - A klónok támadása film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Star Wars II. rész - A klónok támadása című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A titokzatos Dooku gróf vezetésével naprendszerek lépnek ki a Galaktikus Köztársaságból, míg a maroknyi jedi lovag kevés ahhoz, hogy fenntartsa a békét és a rendet. Padmé Amidala ellenzi a hadsereg felállítását, ezért megpróbálják félreállítani. A tanács testőrt rendel mellé: Obi-Wan Kenobi tanítványát, az ifjú Anakin Skywalkert bízzák meg a feladattal. Míg ők a további támadások elől bujkálnak, Obi-Wan a merénylő után nyomoz. Egy távoli bolygón különös titkokra bukkan: egy klóngyárban olyasmi készülődik, amely eldöntheti a közelgő polgárháború kimenetelét.

Eredeti cím: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
Kategória: Kaland Akció Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2002-05-15 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/1894
http://www.imdb.com/title/tt0121765

Egyéb adat
Költségvetés: 120000000
Népszerűsége: 23.567
Produkciós irodák: Lucasfilm Ltd.
20th Century Fox
Ezek is érdekelhetnek
Cottage Country
Jack Reacher
Piszkos Harry
A visszatérő
Járvány
A texasi láncfűrészes
Az emberi százlábú 2
Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú
Az utca királyai
Bűnös LouisianaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Star Wars II. rész - A klónok támadása című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával