Star Wars: Az utolsó Jedik film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Star Wars: Az utolsó Jedik című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Rey az Ahch-To szigetbolygón tanul Luke Skywalkertől, aki titkon még mindig abban reménykedik, hogy béke szállhat a galaxisra. Kylo Ren azonban még nem fejezte be azt a kegyetlen küldetést, melyet Snoke adott neki. Közben nem csak az Erővel kapcsolatos ősi rejtélyekre találnak választ, hanem megdöbbentő múltbéli titkokra is fényt derítenek.

Eredeti cím: Star Wars: The Last Jedi
Kategória: Sci-Fi Akció Kaland
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2017-12-13 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/181808
http://www.imdb.com/title/tt2527336

Egyéb adat
Költségvetés: 200000000
Népszerűsége: 46.948
Produkciós irodák: Lucasfilm Ltd.

Ezek is érdekelhetnek
A Birodalom visszavág
Star Wars: Az ébredő Erő
A Jedi visszatér
Utódok 2.
Utódok 3.
Dumbó
Utódok
Toy Story 4.
Csillagok háborúja
Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszújaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Star Wars: Az utolsó Jedik című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával