Star Wars: Az ébredő Erő film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Star Wars: Az ébredő Erő című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Luke Skywalker eltűnt. Hiánya közben a gonosz Első Rend emelkedett ki a Birodalom hamvaiból, és nem nyughat amíg Skywalker, az utolsó jedi el nem pusztul. A Köztársaság támogatásával Leia Organa tábornok bátor ellenállást vezet. Kétségbeesetten keresik Luke-ot hogy segítségével visszaállítsák a békét és igazságot a galaxisban. Leia legbátrabb pilótáját titkos küldetésben a Jakku bolygóra küldte, ahol egy régi szövetséges talált egy nyomot ami elvezetheti őket Luke-hoz...

Eredeti cím: Star Wars: The Force Awakens
Kategória: Akció Kaland Sci-Fi Fantasy
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2015-12-15 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/140607
http://www.imdb.com/title/tt2488496

Egyéb adat
Költségvetés: 245000000
Népszerűsége: 38.945
Produkciós irodák: Truenorth Productions
Lucasfilm Ltd.
Bad RobotEzek is érdekelhetnek
Star Trek: Sötétségben
A végső megoldás: Halál
A Birodalom visszavág
A nyolcadik utas: a Halál
Star Trek
Csillagok háborúja
A Jedi visszatér
Avatar
Csillagok között
Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Star Wars: Az ébredő Erő című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával