Star Wars: A klónok háborúja film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Star Wars: A klónok háborúja című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A galaxison végigsöpör a klónok háborúja. A Jedi lovagok a rend fenntartásáért és a béke helyreállításáért harcolnak. Mégis egyre több csillagrendszer esik a sötét erők áldozatául, a galaktikus köztársaság pedig mindinkább a szeparatisták és droidhadseregük uralma alá kerül. Anakin Skywalker és a tanítványa, Ahsoka Tano olyan küldetésen járnak, mely mélyreható következményekkel jár, s amelynek során szembekerülnek az alvilág egyik hírhedt urával, Jabbával. Ám Dooku gróf és ármányos segítői - köztük a gonosz Assaj Ventress - mindent elkövetnek, hogy Anakin és Ahsoka küldetése kudarcot valljon. Eközben a háború frontvonalában Obi-van Kenobi és Yoda mester a hatalmas klónhadsereg élén hősies harcot vív, hogy ellenálljon a sötét oldal erőinek.

Eredeti cím: Star Wars: The Clone Wars
Kategória: Animációs Akció Sci-Fi Kaland
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2008-08-05 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/12180
http://www.imdb.com/title/tt1185834

Egyéb adat
Költségvetés: 8500000
Népszerűsége: 14.905
Produkciós irodák: Lucasfilm Ltd.
Lucasfilm Animation
Warner Bros. PicturesEzek is érdekelhetnek
Csillagok háborúja
Star Wars: Az ébredő Erő
A Birodalom visszavág
A Jedi visszatér
Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja
Star Wars II. rész - A klónok támadása
Star Wars: Az utolsó Jedik
Star Trek: Nemezis
Star Wars I. rész - Baljós árnyak
Star Wars: Skywalker koraÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Star Wars: A klónok háborúja című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával