Star Trek: Spock nyomában film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Star Trek: Spock nyomában című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Kirk admirális diadala Khan felett, és a Genezis bolygó megteremtése üres győzelmek. Spock halott, és McCoy megmagyarázhatatlanul megőrült. Aztán Sareknek, Spock apjának váratlan látogatása döbbenetes felfedezést hoz: Spock élő esszenciája McCoyban rejtőzik. Az egyik barátja él, a másik nem, de mindkettő szenved, ezért Kirk megpróbál segíteni rajtuk, ellopja az U.S.S. Enterprise űrhajót, és szembeszáll a Csillagflotta Genezis bolygót körülvevő vesztegzárával. De a klingonok szintén tudomást szereztek a Genezisről, és oda igyekeznek, hogy találkozzanak Kirkkel egy halálos randevún.

Eredeti cím: Star Trek III: The Search for Spock
Kategória: Sci-Fi Akció Kaland Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1984-06-01 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/157
http://www.imdb.com/title/tt0088170

Egyéb adat
Költségvetés: 18000000
Népszerűsége: 8.785
Produkciós irodák: Paramount

Ezek is érdekelhetnek
Star Trek: Űrlázadás
Star Trek: Sötétségben
Star Trek: A végső határ
Star Trek: A hazatérés
Star Trek: A mozifilm
Star Trek: Kapcsolatfelvétel
Star Trek: Nemezis
Star Trek: Khan haragja
Star Trek: A nem ismert tartomány
Star Trek: NemzedékekÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Star Trek: Spock nyomában című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával