Star Trek: Nemzedékek film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Star Trek: Nemzedékek című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Csillagnapló: a 23. század. A Csillagflotta nyugalmazott tisztjei, James T. Kirk, Montgomery Scott és Pavel Chekov díszvendégek az újonnan megkeresztelt Enterprise-B fedélzetén. Ám a próbaút váratlan fordulatot vesz, amikor az űrhajó találkozik két bárkával, melyek bent rekedtek a Nexus-ban, egy titokzatos energiasávban. Egy életveszélyes mentőakció során Kirk kisodródik az űrbe. Hét évtizeddel később Jean-Luc Picard kapitány és az Enterprise-D legénysége megment egy Soran nevű El Aurian-i fizikust. Picard nem tudja, hogy Soran halálos tervet forral, melynek része az Enterprise és életek millióinak elpusztítása. Most Picard egyetlen reménye a jövőre a Nexusban van... és a múlt legendás kapitányában.

Eredeti cím: Star Trek: Generations
Kategória: Sci-Fi Akció Kaland Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1994-11-18 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/193
http://www.imdb.com/title/tt0111280

Egyéb adat
Költségvetés: 38000000
Népszerűsége: 8.28
Produkciós irodák: Paramount

Ezek is érdekelhetnek
Star Trek: Nemezis
Star Trek: A végső határ
Star Trek: Űrlázadás
Star Trek: A mozifilm
Star Trek: A hazatérés
Star Trek: Kapcsolatfelvétel
Star Trek: Khan haragja
Star Trek: A nem ismert tartomány
Star Trek: Spock nyomában
Star TrekÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Star Trek: Nemzedékek című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával