Star Trek: Nemezis film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Star Trek: Nemezis című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Új feladatra indul a Picard kapitány vezette Enterprise űrhajó. Az egyhangú utazást az első tiszt Riker és Deanna Troi házassága oldja. A mézeshetekre nem sok idő marad, lévén, hogy támadás éri az Enterprise számítógépes rendszerét. Shinzon, a Romulus nevű bolygó új prétora hátsó szándéktól vezérelve béketárgyalást kezdeményezett a Föderációval. Eközben azonban orvul foglyul ejti Picardot, a túléléshez ugyanis szüksége van a kapitány génjeire. A klón így egy napon majd a helyébe léphet. A kapitány nehéz helyzetbe kerül, amikor szembesül fiatal és gonosz önmagával. Ám nem habozik, hiszen veszély fenyegeti a világot.

Eredeti cím: Star Trek: Nemesis
Kategória: Sci-Fi Akció Kaland Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2002-12-13 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/201
http://www.imdb.com/title/tt0253754

Egyéb adat
Költségvetés: 60000000
Népszerűsége: 23.79
Produkciós irodák: Paramount
Digital Image Associates
Ezek is érdekelhetnek
Star Trek: A mozifilm
Star Trek: A végső határ
Star Trek: Khan haragja
Galaxis útikalauz stopposoknak
Serenity
Az ötödik elem
Star Trek
Végveszélyben
Star Trek: Űrlázadás
Star Trek: KapcsolatfelvételÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Star Trek: Nemezis című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával