Star Trek: Khan haragja film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Star Trek: Khan haragja című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A 23. században járunk. A U.S.S. Enterprise szövetségi űrhajó a rutin gyakorlómanővereit végzi, és úgy tűnik, James T. Kirk admirális beletörődött abba, hogy ez az ellenőrző körút talán pályájának utolsó küldetése lesz. De Khan visszatért. Genetikus szuperlényekből verbuvált száműzött csapata segítségével Khan - a 20. századi Föld briliáns renegátja - rajtaüt a Regula Egyes űrállomáson, ellopja a Genezis Project nevű, szigorúan titkos berendezést, magához ragadja egy másik szövetségi űrhajó irányítását, és most halálos csapdát készül állítani ősi ellenségének, Kirknek… mely az univerzális Armageddonnal fenyeget!

Eredeti cím: Star Trek II: The Wrath of Khan
Kategória: Akció Kaland Sci-Fi Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1982-06-04 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/154
http://www.imdb.com/title/tt0084726

Egyéb adat
Költségvetés: 12000000
Népszerűsége: 8.615
Produkciós irodák: Paramount

Ezek is érdekelhetnek
Star Trek: A végső határ
Star Trek: A mozifilm
Star Trek: Nemezis
Star Trek: A hazatérés
Star Trek: Űrlázadás
Star Trek: Kapcsolatfelvétel
Star Trek: A nem ismert tartomány
Star Trek: Spock nyomában
Star Trek: Nemzedékek
Star TrekÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Star Trek: Khan haragja című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával