Star Trek: A végső határ film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Star Trek: A végső határ című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
8454.130-adik csillagévet írjuk, és a vakációzó Kirk kapitány két kihívással néz szembe: meg kell másznia a Yosemite hegység El Capitan csúcsát, és tábortűz mellé való dalokat kell tanítania Spocknak. De a vakáció hamar félbeszakad, amikor egy renegát vulkáni ellopja az Enterprise-t, és elviszi, hogy felfedezze vele az univerzum legrejtettebb titkait.

Eredeti cím: Star Trek V: The Final Frontier
Kategória: Sci-Fi Akció Kaland Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1989-06-09 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/172
http://www.imdb.com/title/tt0098382

Egyéb adat
Költségvetés: 30000000
Népszerűsége: 11.337
Produkciós irodák: Paramount

Ezek is érdekelhetnek
Star Trek: Nemezis
Star Trek: A mozifilm
Star Trek: Khan haragja
Star Trek: Nemzedékek
Star Trek: A hazatérés
Star Trek: Űrlázadás
Star Trek: Kapcsolatfelvétel
Star Trek: A nem ismert tartomány
Star Trek: Spock nyomában
Star TrekÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Star Trek: A végső határ című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával