Star Trek: A nem ismert tartomány film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Star Trek: A nem ismert tartomány című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A klingonok békét szeretnének kötni a föderációval. Kirk kapitány és az Enterprise legénysége a békemisszióra küldött klingonit, Gorkont kísérik el az útján. Akadnak azonban mindkét oldalon ellenzői a kiegyezésnek. Merényletet követnek el Gorkon ellen úgy, hogy a gyanú Kirk-re és McCoy-ra terelődjön. Az ártatlanul megvádolt kapitányt és McCoy-t a klingonok egy börtönbolygóra száműzik...

Eredeti cím: Star Trek VI: The Undiscovered Country
Kategória: Sci-Fi Akció Kaland Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1991-12-06 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/174
http://www.imdb.com/title/tt0102975

Egyéb adat
Költségvetés: 27000000
Népszerűsége: 9.392
Produkciós irodák: Paramount

Ezek is érdekelhetnek
Star Trek: Űrlázadás
Star Trek: A mozifilm
Star Trek: Kapcsolatfelvétel
Star Trek: A végső határ
Star Trek: Nemezis
Star Trek: A hazatérés
Star Trek: Khan haragja
Star Trek: Spock nyomában
Star Trek: Nemzedékek
Star Trek: SötétségbenÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Star Trek: A nem ismert tartomány című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával