Star Trek: A mozifilm film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Star Trek: A mozifilm című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Amikor egy azonosítatlan űrlény elpusztít három erős Klingon cirkálót, James T. Kirk kapitány visszatér az átalakított U.S.S. Enterprise fedélzetére, hogy átvegye a parancsnokságot. Leonard Nimoy, DeForest Kelley és a népszerű eredeti Star Trek tévésorozat szereplői görbületi sebességgel lépnek akcióba, hogy megállítsák az űrlényt, aki feltartóztathatatlanul tör a Föld felé.

Eredeti cím: Star Trek: The Motion Picture
Kategória: Sci-Fi Kaland Rejtély
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1979-12-07 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/152
http://www.imdb.com/title/tt0079945

Egyéb adat
Költségvetés: 35000000
Népszerűsége: 19.282
Produkciós irodák: Paramount

Ezek is érdekelhetnek
A nyolcadik utas: a Halál
A végső megoldás: Halál
Star Trek: Sötétségben
Alien: Covenant
Star Trek: Nemezis
Csillagok között
Star Trek
Avatar
Galaxis útikalauz stopposoknak
A Mars-mentőakcióÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Star Trek: A mozifilm című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával