Star Trek: A hazatérés film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Star Trek: A hazatérés című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A XXIII. században járunk, ahol egy rejtélyes földönkívüli hatalom az óceánok elpárologtatásával és az atmoszféra elpusztításával fenyegeti a földet. Kirk és legénysége kétségbeesett kísérletet tesz az emberiség megmentésére, ám ehhez vissza kell utazniuk az időben 1986-ba, San Franciscóba, ahol a punkok, pizzák és fizetős buszok világát találják, mely legalább annyira idegen számukra, mint bármi, amivel eddig a galaxis távoli zugaiban találkoztak.

Eredeti cím: Star Trek IV: The Voyage Home
Kategória: Sci-Fi Kaland
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1986-11-26 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/168
http://www.imdb.com/title/tt0092007

Egyéb adat
Költségvetés: 24000000
Népszerűsége: 12.167
Produkciós irodák: Paramount

Ezek is érdekelhetnek
Star Trek: Kapcsolatfelvétel
Star Trek: A mozifilm
Star Trek
Star Trek: Űrlázadás
Star Trek: A végső határ
Star Trek: Nemezis
Star Trek: Khan haragja
Star Trek: A nem ismert tartomány
Star Trek: Spock nyomában
Star Trek: NemzedékekÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Star Trek: A hazatérés című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával