SpongyaBob Kockanadrág - Spongya-kedvencek karácsonyra film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A SpongyaBob Kockanadrág - Spongya-kedvencek karácsonyra című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A Csendes-óceán mélyén, Bikini-fenék városában él a világ leghíresebb és legvagányabb tengeri szivacsa, SpongyaBob Kockanadrág. Itt a karácsony, és Spongya kedvenc epizódjainak válogatásával kezeskedik azért, hogy mindenkit elöntsön a karácsonyi hangulat. Patrikkal hógolyócsatába keverednek, még Tunyacsápot is sikerül megbolondítaniuk. Szandi hibernálja magát a téli időszakra, és egészen furcsán viselkedik, amikor SpongyaBob meglátogatja téli álma közben. Csokiárulás, házi dolgozat írása, és megannyi izgalmas esemény történik hőn szeretett rajzfilmhősünk életében.

Eredeti cím: SpongeBob Squarepants: Christmas
Kategória: Animációs
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2003-09-30 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/336978
http://www.imdb.com/title/

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 1.82
Produkciós irodák:

Ezek is érdekelhetnek

Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) SpongyaBob Kockanadrág - Spongya-kedvencek karácsonyra című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával