Sonic, a sündisznó film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Sonic, a sündisznó című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, ami ő maga sem ért teljesen. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva. Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom, a szarkasztikus, ám áldott jó szívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és egy hihetetlenül akciódús kalandba keverednek, miközben átszelik a fél világot úgy, hogy üldözi őket a mániákus Dr. Robotnyik és robotszerkentyűi...

Eredeti cím: Sonic the Hedgehog
Kategória: Akció Sci-Fi Vígjáték Családi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-02-12 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/454626
http://www.imdb.com/title/tt3794354

Egyéb adat
Költségvetés: 85000000
Népszerűsége: 117.176
Produkciós irodák: Original Film
Blur Studios
Marza Animation Planet
Paramount
SEGA

Ezek is érdekelhetnek
Digimon - Az igazi film
Smokey és a Bandita
Warcraft: A kezdetek
Dragon Quest: A te történeted
A 3 nindzsa visszarúg
Pokémon 3 - Az öntudatlan betűi
Szuper felsőtagozat
Alvin és a mókusok
Peti sárkánya
Hős6osÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Sonic, a sündisznó című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával