Sliver film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Sliver című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
A toronyházban mind több rejtélyes eset, sőt haláleset történik. Amikor új lakó, a gyönyörű Carly költözik a házba, azt tapasztalja, hogy egyre sokasodnak az aggasztó jelek. Az előző lakó kiesett az erkélyről és halálra zúzta magát. Baleset történt, öngyilkosság vagy gyilkosság? És ki az a kukkoló, aki a ház lakóinak minden mozdulatát figyeli? A válaszokat az egész házat behálózó ipari kamerák által rögzített felvételeiből lehet összerakni. Carly élete attól függ, helyesen választ-e két vonzó férfi lakótársa között: az egyik a gyilkosa, a másik a megmentője lehet.

Eredeti cím: Sliver
Kategória: Dráma Thriller
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1993-05-21 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/867
http://www.imdb.com/title/tt0108162

Egyéb adat
Költségvetés: 40000000
Népszerűsége: 13.027
Produkciós irodák: Robert Evans Company
Paramount
Ezek is érdekelhetnek
Shaft
Blitz
9 - A szám hatalma
Halálos ítélet
Leszámolás Denverben
A megtisztulás éjszakája: Anarchia
A csontember
Visszavágó
A visszatérő
22 lövésÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Sliver című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával