Secret Society of Second Born Royals film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Secret Society of Second Born Royals című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Sam egy tizenéves királyi lázadó, aki második Illyria királyságának trónja után. Sam-et azonban nem érdekli a királyi életmód. Felfedezi hogy emberfeletti képességei vannak, ezután felkérést kap, hogy csatlakozzon hasonló rendkívüli másodszülött királyi utódok titkos társaságához, akiknek feladata a világ biztonságának megőrzése. James, a Titkos Társaság oktatója. James, Sam és a királyi toborzottak új osztályának először meg kell tanulniuk új erejük kiaknázását egy szigorúan titkos kiképzőtáborban, mielőtt megmenthetik a világot.

Eredeti cím: Secret Society of Second Born Royals
Kategória: Akció Kaland Vígjáték Fantasy
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-09-25 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/621870
http://www.imdb.com/title/tt10324122

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 353.634
Produkciós irodák: Disney Channel

Ezek is érdekelhetnek
A hihetetlen család
Aladdin
Sonic, a sündisznó
Szellemirtók: Az örökség
Dzsungeltúra
Dumbó
Noelle
Időcsavar
Free Guy
Jurassic World: DominionÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Secret Society of Second Born Royals című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával