Scooby! film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Scooby! című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Vannak sztárok. Vannak (kevesebben) szupersztárok. És van (az egyetlen és utánozhatatlan) Scooby. E film nemcsak azt beszéli el, hogy hogyan lett a beszélő és majdnem okos dán dog kölyök egy bizonyos Bozont legjobb barátja, hanem azt is, hogy miképpen lettek ők és új barátaik a természetfeletti bűn állhatatos üldözői – hogy végül szembenézzenek minden idők legnagyobb, leggonoszabb főgonoszával, aki Sanda Sólyom nevű űrhajójáról a kutyokalipszist akarja rászabadítani a világra. Borzasztó terve megvalósulását csak Scooby és Bozont akadályozhatja meg!

Eredeti cím: Scoob!
Kategória: Családi Animációs Vígjáték Rejtély Kaland
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2020-05-15 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/385103
http://www.imdb.com/title/tt3152592

Egyéb adat
Költségvetés: 0
Népszerűsége: 207.733
Produkciós irodák: Warner Animation Group
Warner Bros. Pictures
Ezek is érdekelhetnek
Szuper felsőtagozat
A 3 nindzsa visszarúg
Barátság extrákkal
Kszi, Simon
Dínó tesó
Szörny Egyetem
Bambi
Hős6os
Toy Story - Játékháború
Szörny Rt.Értesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Scooby! című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával