Scooby-Doo - A nagy csapat film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Scooby-Doo - A nagy csapat című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Szerencsére mindig vannak, akik szívesen megmentik a világot. Amikor a Rejtély Rt. tagjai hírét veszik, hogy egy távoli, titkos szigeten valaki világuralomra készülődve kísértet-tenyésztésbe kezd, habozás nélkül akcióba lendülnek. Pedig ránézésre nem tűnnek túl félelmetesnek: négy fura kamasz, két fiú, két lány egy ócska autóban, kíséretükben egy beszélő dán doggal. Jó az, ha rájuk van bízva a világ jövője? Jobb már nem is lehetne! Cégük szörny- és rémelhárításra, kísértetkergetésre és démondöntésre szakosodott. Mindent tudnak erről az iparról, és rajtaveszt, aki alábecsüli őket. Mától van mitől félni a kísérteteknek.

Eredeti cím: Scooby-Doo
Kategória: Rejtély Kaland Vígjáték
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2002-06-14 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/9637
http://www.imdb.com/title/tt0267913

Egyéb adat
Költségvetés: 84000000
Népszerűsége: 30.987
Produkciós irodák: Atlas Entertainment
Mosaic Media Group
Warner Bros. PicturesEzek is érdekelhetnek
I Walked with a Zombie
Scooby-Doo és a boszorkány szelleme
Scooby Doo: A múmia átka
007 - Élni és halni hagyni
Vétek
Scooby-Doo a zombik szigetén
Scooby!
Az eastwicki boszorkányok
Ideglelés
A hercegnő és a békaÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Scooby-Doo - A nagy csapat című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával