Robotzsaru 4 - Sötét igazság film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Robotzsaru 4 - Sötét igazság című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Delta City büszkesége, a Robotzsaru már a tizedik születésnapját ünnepli, az egész város hálás neki, hiszen sikeresen tartja féken a bűnözést. Lourdes és Sandra eközben egy terroristával próbál közös nevezőre jutni, aki egyelőre nem hajlandó tárgyalni velük és nem akar semmilyen kompromisszumot kötni. Az OCP Fogyasztói Termékközpontnál közben nagy gondok vannak, a cég ugyanis a pénzügyi összeomlás szélén áll, ám ismét van egy korszakalkotó tervük: létrehozni egy gépet, aminek önálló gondolatai vannak. Mielőtt tehát a Delta felszámolja őket, meg akarják valósítani az álmukat, a Saint nevű gondolkodó robotot. Cable-ről pedig kiderül, hogy ő a Delta főnöke és egyben a rettegett Csontgépezet is, aki sok terrorcselekmény miatt felelős

Eredeti cím: RoboCop: Prime Directives
Kategória: Akció Thriller Bűnügyi Sci-Fi
Eredeti nyelv: en

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 2001-01-04 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/74236
http://www.imdb.com/title/tt0220008

Egyéb adat
Költségvetés: 8000000
Népszerűsége: 12.284
Produkciós irodák:

Ezek is érdekelhetnek
A halál jele
A halál napja
Brooklyn mélyén
Az utca királyai
Robotzsaru 3
Bűnös Louisiana
Piszkos Harry
Robotzsaru 2
Beverly Hills-i zsaru 2.
Jack ReacherÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Robotzsaru 4 - Sötét igazság című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2021

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával