Rendőrsztori 3. film felirat magyarul
Fontos! Kélek, olvasd el
A Rendőrsztori 3. című eredeti nyelvű filmhez, számos weboldalon található jelenleg vagy majd található lesz hivatalosan közzétett fordítás.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy weboldalunk a hallásukban sérült embereknek próbál segíteni. Nem célunk jogsértő anyagok publikálása, hivatalos megjelenés előtti "amatőr" fordítások közzététele.
A tartalom és néhány fontos információ azért kerül feltüntetésre, hogy minél pontosabban be tudd azonosítani a filmet. Sok hasonló címmel rendelkező film van. Célunk, a felhasználói élmény fokozása.
Amikor megjelenik egy film hivatalos magyarnyelvű fordítása, amit szabadon felhasználhatóként közzétesznek, meg fogjuk jeleníteni az oldalon.

Tartalom:
Hong Kongi kábítószerkereskedők óvszerekbe csomagolva csempészik át a drogot a kínai határon. A rendőrség mindent egy lapra tesz fel, hogy véget vessen az ügynek: el kell kapni Chaibat, a hálózat fejét. Ám a közelébe férkőzni öngyilkos vállalkozás, ezért Kevin Chant veszik rá arra, hogy önként vállalja a feladatot, és egy munkatáborban nyerje el Chaibat öccsének a bizalmát. Kevin a tervnek megfelelően kiszabadítja Párducot a börtönből és gyönyörű társa segítségével, Michelle-lel eljutnak Chaibathoz. Ám a testvéreknek álcázott pár lebukik, amikor Kevin barátnője váratlanul felbukkan.

Eredeti cím: 警察故事 III:超級警察
Kategória: Akció Bűnügyi Thriller
Eredeti nyelv: cn

Hivatalos felirat megjelenésének dátuma: 1992-07-04 (Eredeti nyelven!)

Az alábbi weboldalak is foglalkoznak ezzel a témával
http://www.themoviedb.org/movie/11134
http://www.imdb.com/title/tt0104558

Egyéb adat
Költségvetés: 900000
Népszerűsége: 19.791
Produkciós irodák: Orange Sky Golden Harvest
Golden Way Films Ltd.
Ezek is érdekelhetnek
Kung Fu Panda 3.
Kínai történet 2.
A pusztító
007 - Az aranypisztolyos férfi
A sárkány közbelép
A sárkány útja
Jackie Chan: A nagy Balhé
Jackie Chan - Az ifjú mester
Kínai történet 3.
ShaolinÉrtesítő

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy el tudjuk neked küldeni az értesítésünket, amint elérhetővé válik ehhez a filmhez hivatalos felirat!


Kérem, küldjetek értesítést a megadott email címre, ha megjelenik hivatalos felirat a(z) Rendőrsztori 3. című filmhez.

www.FilmFelirat.com © 2020

Powered by: TMDB API és OpensubtitlesAPI és Wikipedia api felhasználásával